CBS de Bron, een fijne school voor elke leerling

Welkom op de website van CBS de Bron Christinaplaats!

U kunt hier alle actuele en praktische informatie vinden over onze school. Klik op één van bovenstaande links voor meer informatie over het desbetreffende onderwerp.

Onze school heeft, naast een gedegen leerstofaanbod, goede opbrengsten en een voortdurende onderwijsontwikkeling, ook veel aandacht voor de creatieve ontwikkeling en het welzijn van de kinderen.

Plezier, groei en respect zijn voor ons de kernwaarden van ons onderwijs.

Ons unieke Anglia-onderwijs laat kinderen vanaf groep 1 al kennis maken met de Engelse taal.

Als u na het bekijken van onze website meer van onze school wilt weten, bent u van harte welkom om de school een keer te bezoeken. U kunt een afspraak maken met onze directeur, Alette Osinga. Zij zal graag uw vragen beantwoorden en u een rondleiding geven.