Ouderraad (OR)

De Ouderraad

De Ouderraad (OR) bestaat uit een club enthousiaste ouders die elk schooljaar alle activiteiten organiseert voor uw kind(eren).

De activiteiten die onder andere door ons worden georganiseerd zijn:
Sinterklaas-, Kerst- en Paasviering, Schoolreis, Avond4daagse, Disco, Voorleeswedstrijd en Afscheid groep 8.
Daarnaast assisteren wij bij activiteiten die door de leerkrachten worden georganiseerd en zorgen ervoor dat de school wordt ‘aangekleed’ volgens de verschillende thema’s en seizoenen. Door middel van de maandbrieven, die via Digiduif worden verzonden, wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten.

Bij een aantal activiteiten zijn wij aangewezen op extra hulp van ouders en/of grootouders. Ieder jaar wordt er een inschrijfformulier uitgedeeld waarop u zich op kunt geven voor één of meerdere activiteiten.
Lijkt het u leuk om te helpen, aarzel dan niet en geef u op!
Heeft u geen formulier ontvangen, of nog niet ingeleverd? U kunt zich altijd opgeven bij één van de onderstaande leden.

De OR bestaat momenteel uit 5 leden. Heeft u interesse om lid te worden van de OR, dan kunt u contact opnemen met onze voorzitter Patricia Maarleveld, of spreek één van ons even aan!

Patricia Maarleveld (voorzitter), 06-23571935
Annelies den Ouden (penningmeester), 06-11720927