Over school

Over CBS de Bron Christinaplaats

CBS de Bron is een Christelijke basisschool waar veel aandacht is voor kinderen en ouders.
De school geeft modern onderwijs waarbij de zelfstandigheid en creativiteit van kinderen voorop staat.

De Bron.indd
Ons onderwijsteam werkt volgens onze kernwaarden ‘plezier, groei en respect’.
Dit zorgt voor kinderen die lekker in hun vel zitten en goede resultaten boeken!
Ons unieke Anglia onderwijs laat kinderen al vanaf groep 1 kennis maken met de Engelse taal, wat ze uiteindelijk een grote voorsprong geeft op het voortgezet onderwijs.

CBS de Bron loopt voorop bij ontwikkelingen in de samenleving en onderwijs, bijvoorbeeld door kinderen te begeleiden bij het gebruik van sociale media. Hierbij maakt de school gebruik van moderne faciliteiten en de nieuwste lesmethodes.
Kiezen voor CBS de Bron is kiezen voor een mooie toekomst voor uw kind!

Centraal gelegen in de wijk Hellevoetsluis Zuid-West is onze school goed en veilig te bereiken per auto, fiets of te voet.